31-01-2022

Traveller Review Award 2022!

We beginnen het nieuwe jaar goed. We zijn heel trots dat we een Traveller Review  Award 2022 hebben gewonnen! Jaarlijks wordt deze award uitgereikt aan accommodaties die er alles aan doen om hun gasten een onvergetelijke ervaring te bezorgen. Aan alle gasten die een positieve review hebben geschreven, dank jullie wel! Dank aan Booking.com! En wij gaan natuurlijk door met het bieden van een heel fijn verblijf. 

19-07-21

Even je accu opladen?

Goed nieuws, want medio augustus kun je niet alleen jezelf opladen, maar ook je elektrische auto! Dat is toch een fijn gevoel voordat je weer huiswaarts keert. Wil je gebruik maken van de laadpaal? Geef dit dan aan bij je reservering. Zo worden we steeds een beetje duurzamer! Reserveringen geschieden op basis van beschikbaarheid.

06-07-21

Vakantie tip!

Tijdens je weekendje zin in iets gezelligs? Dan is een bezoekje aan  Gasterij 't Spitje zeker de moeite waard! Een echt gezellig Brabants cafĂ©. Gastvrouw Carolien zorgt dat het je aan niets ontbreekt. De bierliefhebber is hier zeker in zijn element want Carolien schenkt diverse speciaalbieren. De uitgebreide borrelkaart maakt jouw uitje helemaal af. Je kunt Gasterij 't Spitje vinden aan de Pastoor de Winterstraat 18 in Mierlo. Alvast veel plezier!

17-05-21 Natuurhuisje

Vanaf vandaag mogen we zeggen dat we goedgekeurd zijn door Natuurhuisje! Natuurhuisjes kenmerken zich door de kleinschaligheid, ligging en oog voor duurzaamheid.En door een boeking bij Natuurhuisje dragen we bij aan een groenere wereld. Samen maken we de wereld een beetje mooier..en groener!

In de media


Soms komen er onverwachts leuke dingen op je pad. Zo werd ik onlangs benaderd door het Eindhovens Dagblad. Een gezellig telefonisch interview met journaliste Vivianne van Bijsterveld en fotosessie met de fotograaf volgde al snel. Het gehele interview kunt u hier lezen. Wat was het leuk om enthousiaste reacties te mogen ontvangen van nieuwe gasten, bekenden en familie. Vivianne, dankjewel!