H E I D E  A R R A N G E M E N T

In het najaar is de Heide op haar mooist. Kom in de maanden september en oktober genieten van de bloeiende heide en lekker veel extra's:

1x overnachting voor 2 personen
1x  lunch picknickmand voor 2 personen met verse quiche, club sandwich, iets zoets, flesje bubbels en smoothie
1x vuurkorfje op uw privé terras in de avond om nog even samen na te genieten.

In de maanden september en oktober voor €122,50 ipv €137,50
Dit arrangement is alleen vooraf te boeken. Komt u ook genieten?


R O M A N T I S C H  A R R A N G E M E N T

Samen genieten van een heerlijk weekendje weg? Boek dan eens ons romantische arrangement. Uw kamer is romantisch gedecoreerd. Op de dag van vertrek serveren we een luxe ontbijt met bubbels en kunt u gebruik maken van een late check-out. Vooraf heeft u de mogelijkheid uw bagage te laten arriveren. Leuk voor bruidsparen maar eigenlijk voor iedereen die iets te vieren heeft!

Wandel Arrangement

Lekker op pad met leuke wandelroutes die u de mooiste plekjes in de omgeving laten zien. Onderweg genieten van een goed gevulde knapzak en sluit uw dag af met een heerlijk kopje koffie met wat lekkers.

Fiets Arrangement

De omgeving van Geldrop-Mierlo kent veel mooie plekjes en talloze fietsroutes. Geniet van al dit moois tijdens een fietsarrangement. Fietsen huren? Dat is mogelijk. Wanneer u dit aangeeft, bij uw reservering dan zorgen wij dat uw fietsen klaarstaan. Na uw ontbijt verzorgen wij u gevulde knapzak voor onderweg. U sluit de de dag af met een lekker kopje koffie met wat lekkers.