Heide arrangement

In het najaar is de Heide op haar mooist. Kom in de maanden september en oktober genieten van de bloeiende heide en lekker veel extra's:

1x overnachting voor 2 personen
1x  lunch picknickmand voor 2 personen met verse quiche, club sandwich, iets zoets, flesje bubbels en smoothie
1x vuurkorfje op uw privé terras in de avond om nog even samen na te genieten.

In de maanden september en oktober voor €122,50 ipv €137,50
Dit arrangement is alleen vooraf te boeken. Komt u ook genieten?


Romantisch Arrangement

Samen genieten van een heerlijk weekendje weg? Boek dan eens ons romantische arrangement. We ontvangen u met een flesje bubbels en een romantisch aangeklede kamer. Op de dag van vertrek serveren we een champagne ontbijt en kunt u gebruik maken van een late check-out. Leuk voor bruidsparen maar eigenlijk voor iedereen die iets te vieren heeft!

High Tea arrangement

Genieten van een heerlijke high tea en een mooi aangeklede tafel op een mooi plekje in onze tuin, uw privé terras of studio. Net wat u wilt! U kunt kiezen uit een mini High Tea of een luxe High Tea en bestaat uit een soepje, diverse zoete en hartige hapjes en natuurlijk geserveerd met diverse theesoorten.

Wandel Arrangement

Lekker op pad met leuke wandelroutes die u de mooiste plekjes in de omgeving laten zien. Onderweg genieten van een goed gevulde knapzak en sluit uw dag af met een heerlijk kopje koffie met wat lekkers.

Fiets Arrangement

De omgeving van Geldrop-Mierlo kent veel mooie plekjes en talloze fietsroutes. Geniet van al dit moois tijdens een fietsarrangement. Na uw ontbijt verzorgen wij u gevulde knapzak voor onderweg. U sluit de de dag af met een lekker kopje koffie met wat lekkers.

E-Scooter huren

Wil je is wat anders? Geniet samen van een toffe E-Scooter tocht door het gezellige Geldrop-Mierlo. Je huurt de scooter voor 3 uur en er ligt een mooie route voor je klaar. Voor een  tussenstop kun je terecht bij diverse leuke terrassen en restaurantjes. We geven je graag de leukste tips!
 
Je hebt de keuze tussen een EZ RIDER die je al huurt voor €35,00 geschikt voor 1 persoon en eventueel 1 kind. Ga je liever voor een EZ Cruiser geschikt voor 1 volwassene , dan is het tarief €40,00. Meer informatie of reserveren? Neem gerust contact op , we helpen je graag verder. Reserveringen geschieden op basis van beschikbaarheid.