S U I T E  

C L O S E  T O  N A T U R E

Deze sfeervolle Boerderij Suite is geschikt voor 2 volwassenen. De Suite is voorzien van ruime boxspring, bankje, tafel met stoelen en een kitchenette met magnetron, koelkastje, Nespresso apparaat en waterkoker. Gratis WIFI, airco, Smart-tv met Netflix en Videoland. In de badkamer kunt u een heerlijke wellness cabine vinden met massagestralen en een zitje. Aan uw Suite ligt uw privé terras met zitje waar u kunt genieten van een kopje koffie of een vers geserveerd ontbijt. De Suite heeft een eigen ingang , ligt op de begane grond en is drempelvrij. Indien gewenst kunt u uw fietsen kwijt in onze afgesloten fietsenstalling. Komt u ook genieten?

R O E L A N D  R O V E R

Deze sfeervolle Suite is geschikt voor 2 volwassenen en max. 1 kind. De suite is voorzien van een royale boxspring, bankje, tafel met stoelen en een kitchenette met magnetron, koelkastje, Nespresso apparaat. Gratis WIFI,  airco, Smart-tv met Netflix en Videoland. In de badkamer kunt u een heerlijke wellness cabine vinden met massagestralen en zitje.  Aan uw studio ligt uw privé terras waar u kunt genieten van een kopje koffie of een vers geserveerd ontbijt. De Suite heeft een eigen ingang, ligt op de begane grond en is drempelvrij. Op het extra grote privé terras kunt u de houtgestookte hottub vinden welke u optioneel bij kunt boeken. Hiervoor geldt een toeslag. Heerlijk samen ontspannen onder de sterrenhemel, wie wil dat nu niet? Indien gewenst kunt u uw fietsen kwijt in onze  afsluitbare fietsenstalling. Komt u ook genieten?

F A M I L Y  S U I T E S

Kom je met een wat groter gezin, familie of vrienden? Dan kun je de gehele accommodatie huren bestaande uit 2 naast elkaar gelegen suites. Op elke kamer kunnen standaard 2 personen verblijven. Een 3e (kinder)bed bijplaatsen per kamer is mogelijk. Zo heeft u de beschikking over 2 slaapkamers, 2 badkamers en privé terras. Wel zo fijn met een wat groter gezin of gezelschap!