Veelgestelde vragen

Om je verblijf zo prettig mogelijk te laten verlopen, hebben de meest gestelde vragen op een rijtje voor je gezet. Kom je ook genieten?

Kun je ook fietsen bij jullie huren?

Jazeker, dat kan! We verhuren de fietsen op basis van beschikbaarheid. Geef dit aan bij je reservering of mail ons even. Je huurt de fietsen per dag of meerdere dagen.

Beestjes!

Op onze Boerderij zijn we gek op dieren. Zo scharrelen onze kippen los rond en komt u af en toe onze 2 kleine hondjes tegen. 

Hottub?

Een echt wellness moment..heerlijk! De Hottub staat afgevuld voor jullie klaar op het privé terras van Suite Roeland Rover met alle privacy. Neem lekker plaats in de luie stoelen en stook het vuurtje lekker op. Je kunt de Hottub reserveren vanaf een 2 daags verblijf incl.badjassen en badlakens.

Is het mogelijk om eerder in te checken?

We begrijpen dat je zolang mogelijk wil genieten van jouw nachtje weg. Maar omdat we je graag een superschone en gezellige kamer gunnen, hebben we even de tijd nodig tussen de boekingen. 

Is het mogelijk om later uit te checken?

Lekker lang uitslapen is natuurlijk fijn! Op voorhand kunnen we niet zeggen of later uit checken tot de mogelijkheden behoort. Is de kamer weer geboekt op dezelfde dag, dan is later uitchecken helaas niet mogelijk. Heeft een romantisch arrangement geboekt? Dan kunt u uit checken tot uiterlijk 13.00.

Hoe kan ik boeken?

Je kunt een directe boeking maken via ons boekingssysteem. Wel zo makkelijk! Deze kun je hier vinden.

Hoe kan ik betalen

Je kunt een directe boeking maken via ons boekingssysteem.  Deze kun je hier vinden. Vervolgens kun je de betaling in orde maken met de bijgevoegde betaallink.

Kun je gratis parkeren?

Op onze B&B is is het mogelijk op gratis te parkeren.

Help! Ik heb geen email ontvangen

We streven ernaar binnen 24u te reageren op uw reserving. Geen mail ontvangen? Check even uw spambox