Veelgestelde vragen

Om je verblijf zo prettig mogelijk te laten verlopen, hebben de meest gestelde vragen op een rijtje voor je gezet. Kom je ook genieten?

Fietsen huren

Lekker fietsen in de omgeving? Doen! U kunt fietsen huren bij www.fietsverhuur-eindhoven.nl of www.het-uilennest.nl

Huwelijksovernachting

Speciaal voor bruidsparen is onze romantische Farmlodge gerealiseerd.Volledig vrij gelegen in ons weiland  omgeven door groen en een gezellige veranda, heerlijk bed en knusse huiskamer met grote haard. Handig bij een late aankomst en zo kunnen jullie in alle rust en privacy genieten van jullie bijzondere dag! LET OP Vanaf 1 juli 2024 kunt u onze Farmlodge online reserveren.

Beestjes!

Op onze Boerderij zijn we gek op dieren. Zo scharrelen onze kippen los rond en komt u af en toe onze 2 hondjes buiten tegen. 

Hottub?

Een echt wellness moment..heerlijk! De Hottub staat afgevuld voor jullie klaar op het privé terras van Suite Roeland Rover met alle privacy. Neem lekker plaats in de luie stoelen en stook het vuurtje lekker op. Je kunt de Hottub reserveren vanaf een 2 daags verblijf incl.badjassen en badlakens.

Is het mogelijk om eerder in te checken?

We begrijpen dat je zolang mogelijk wil genieten van jouw nachtje weg. Maar omdat we je graag een superschone en gezellige kamer gunnen, hebben we even de tijd nodig tussen de boekingen. 

Is het mogelijk om later uit te checken?

Lekker lang uitslapen is natuurlijk fijn! Op voorhand kunnen we niet zeggen of later uit checken tot de mogelijkheden behoort. Is de kamer weer geboekt op dezelfde dag, dan is later uitchecken helaas niet mogelijk. Heeft een romantisch arrangement geboekt? Dan kunt u uit checken tot uiterlijk 13.00.

Hoe kan ik boeken?

Je kunt een directe boeking maken via ons boekingssysteem. Wel zo makkelijk! Deze kun je hier vinden.

Hoe kan ik betalen

Je kunt een directe boeking maken via ons boekingssysteem.  Deze kun je hier vinden. Vervolgens kun je de betaling in orde maken met de bijgevoegde betaallink.

Kun je gratis parkeren?

Op onze B&B is is het mogelijk op gratis te parkeren.

Help! Ik heb geen email ontvangen

We streven ernaar binnen 24u te reageren op uw reserving. Geen mail ontvangen? Check even uw spambox