Algemene voorwaarden

Bed&Breakfast Neeltje Soet


Van harte welkom bij Bed&Breakfast Neeltje Soet. Met het aangaan van een reservering worden de onderstaande algemene voorwaarden van kracht.

Hoofdgast.
De persoon die bij B&B Neeltje Soet heeft gereserveerd via het contactformulier, e-mail, booking.com, bedenbreakfast.nl, airbnb, Facebook of via telefonisch contact. De hoofdgast dient 18 jaar of ouder te zijn en is verantwoordelijk voor zijn of haar mede gasten en dient een vaste woon-of verblijfplaats te hebben.

Beheerder.
De persoon die als eigenaar van B&B Neeltje Soet of namens de eigenaresse van B&B Neeltje Soet beheert.

Derden.
Iedere andere rechtspersoon die geen gast, beheerder of eigenaar is.

Contact & Reserveringen.
U kunt rechtstreeks reseveren door het invullen van een reserveringsaanvraag of door telefonisch contact op te nemen met +31612923024. Uw reservering is pas defintief na het ontvangen van de bevestiging van uw reserveringsaanvraag. Boekingen via booking.com en airbnb zijn direct definitief.

Annulering.
Het herroepen of ontbinden van de definitieve reservering binnen de daarvoor geldende termijn.

Verblijf.
De gehele periode gelegen tussen inchecken en uitchecken.

Contactgegevens.

Bed&Breakfast Neeltje Soet
Trimpert 25
5731PN Mierlo
+31612923024
info@bbneeltjesoet.nl

KvK 17233969
BTW 1822304875
NL59RABO0138778833
BIC


1.Bed & Breakfast
1. De website www.bbneeltjesoet.nl is met de grootste zorg samengesteld, maar er kunnen verschillen zijn tussen de op de website gepresenteerde tekst en/of foto’s en de actuele situatie bij Bed&Breakfast Neeltje Soet ten tijde van het bezoek door onze gasten. Er kunnen door gasten geen rechten worden ontleend aan dergelijke verschillen.

1.2 B&B Neeltje Soet is geschikt voor vier personen. Een extra opklapbed per studio is beschikbaar. De kosten hiervan zijn € 20,00 incl.ontbijt. Het gebruik van kinderbedjes tot 2 jaar is gratis.

1.3 Op de dag van aankomst kunt u inchecken vanaf 14.30 uur tot 18.00 uur.
Inchecken op een ander tijdstip is mogelijk in overleg. U kunt uitchecken tot 11.00. Heeft u een romantisch arrangement geboekt? Dan kunt u gebruik maken van een late check-out tot uiterlijk 13.00.

1.4 Het ontbijt wordt geserveerd tussen 07.30 en 10.00. Het ontbijt wordt geserveerd in de studio met een ontbijtmand en een gezellig gedekte tafel. Bij mooi weer kunt u ontbijten in uw (privé) tuin of op het gezamenlijke terras. Dieetwensen t.a.v. ontbijt, lunch of high-tea kunt u aangeven bij uw reservering. Voor speciale dieetwensen wordt een toeslag berekend en wordt vooraf met u besproken.

1.5 De studio's zijn voorzien van een eigen badkamer met luxe douchecabine,
(massagejets, zitje, radio), toilet, badmeubel, föhn, handdoeken, 2 badjassen. Tevens heeft elke studio een eigen kitchenette voorzien van een gezellig zitje met 2 comfortabele fautuils, Nespresso apparaat, waterkoker, thee, koffiecups, magnetron, koelkastje, koud en warm stromend water en kookplaatje. In de studio kunt u ook een kluisje vinden voor uw persoonlijke bezittingen. Er is gratis WIFI beschikbaar en kunt u gebruik van TV voorzien van Netflix en Videoland. De studio's zijn voorzien van rook en koolmonodioxide melders. Het is niet toegestaan om te roken, gourmetten, steengrillen , fonduen etc. binnen de studio's. In uw privé tuin en gemeenschappelijke boomgaard is roken toegestaan. Op aanvraag verzorgen we graag uw lunchpakket voor tijdens uw fiets en wandeltochten. Daarnaast verzorgen op aanvraag uw (mini) High Tea. Dit kunt u aangeven bij uw reservering. Huisdieren zijn ivm allergieeën niet toegestaan.

1.6 U kunt parkeren op de daarvoor bestemde plekken op het terrein van de B&B. Deze worden met borden aangegeven. Het is niet toegestaan om op andere plekken dan aangegeven te parkeren. Parkeren geschiedt op eigen risico.

1.7 U kunt gebruik van de gratis afgesloten fietsenstalling. Het stallen van uw fietsen geschiedt op eigen risico. De stalling is ten alle tijden afgesloten zodat uw fietsen veilig staan. De stalling is niet toegangkelijk tussen 22.00 en 07.30.

1.8 Tussen 22.00 uur en 7.30 respeceteren we graag de (nacht)rust.

1.9 U kunt gratis gebruik maken van de Jeu de Boulesbaan. Materiaal is hiervoor aanwezig. Het gebruik van de baan is alleen mogelijk op reservering vooraf of ter plaatse. Het gebruik van de Jeu de Boulesbaan en materiaal geschiedt op eigen risico.

2. Prijzen

2.1 De prijzen van de studio's zijn beschreven op de website www.bbneeltjessoet.nl of websites van diverse samenwerkingspartners.

2.2  De prijzen zijn exclusief kosten van een annulering- en/of reisverzekering en toeristenbelasting U dient zelf zorg te dragen voor een annulerings- en/of reisverzekering. Toeristenbelasting voldoet u terplaatse.

2.3 Prijzen van Bed&Breakfast Neeltje Soet zijn steeds vrijblijvend en geschieden onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen.

2.4 Alle vermeldingen op onze websites worden geacht te goeder trouw te zijn verstrekt en geschieden steeds onder voorbehoud van tussentijdse aanpassingen.

2.5 Bed&Breakfast Neeltje Soet is niet aan kennelijke fouten op haar websites gebonden.

3. Reservering en betaling

3.1 U kunt reserveren door het invullen van de reserveringaanvraag via de website of door telefonisch contact op te nemen. Indien de studio en datum van uw voorkeur vrij is, ontvangt u hiervan bericht met alle gegevens op een rijtje. Wij verzoeken u  de gegevens te controleren en binnen 48 uur via mailadres info@bbneeltjesoet.nl uw reservering te bevestigen. Hiermee is uw reservering akkoord en definitief. Indien we binnen 48 uur geen bevestiging van u ontvangen is, vervalt uw reservering. Boeken voor derden is zonder voorafgaande toestemming van BB Neeltje Soet niet mogelijk. Adresgegevens van hoofdhuurder dienen naar waarheid te worden ingevuld.

3.2 Zakelijke reiziger of bedrijf? Hiervoor gelden aangepaste voorwaarden. Voor langere huur van een studio gelden aangepaste prijzen. Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.


3.3 Bij reserveringen met een aankomstdatum van 7 dagen of minder dient een reservering vooraf voluit betaald te worden.U ontvangt hiervoor een digitaal betaalverzoek. De reservering is pas defnitief wanneer uw betaling binnen is. Indien uw betaling niet binnen is binnen de vooraf gestelde termijn, vervalt u boeking.

4.Annulering

4.1 Bij annulering minimaal 30 dagen voorafgaande aan het vroegste aankomst tijdstip (14.30) op de gemelde aankomstdatum wordt het reeds betaalde bedrag geretourneerd minus administratie- en bankkosten van 20,00 euro.

4.2 Bij annulering minder dan 30 dagen maar meer dan 14 dagen voor aankomst wordt 50% van het betaalde bedrag geretourneerd minus administratie- en bankkosten van 30,00 euro.

4.3 Bij annulering minder dan 14 dagen voor aankomstdag (14.30 uur) wordt geen bedrag geretourneerd zodat het betaalde bedrag toekomt aan BB Neeltje Soet als schadevergoeding tenzij anders aangegeven.

4.4 Om in aanmerking te komen voor teruggave van het reeds betaalde bedrag onder 4.2 dient de annulering schriftelijk (per e-mail info@bbneeltjesoet.nl) aan B&B te worden doorgegeven. Bij no-show wordt de betaling niet geretouneerd.

In bijzondere situaties denken we uiteraard graag met u mee.

4.4 De B&B behoudt zich het recht voor een reservering te annuleren of toegang te weigeren indien niet, niet volledig of niet correct aan de voorwaarden onder 3.1 is voldaan.

4.5. Bij voortijdig vertrek vindt geen restitutie plaats.


4.6 Bed&Breakfast Neeltje Soet kan de reserveringsovereenkomst slechts opzeggen in de volgende gevallen: in geval van overmacht, natuurramp, buitengewone weersomstandigheden, brand, overlijden van de eigenaren of familie, ziekenhuisopname van eigenaresse of familie in de eerste graad, of onaangekondigde verkoop. In één van deze gevallen zal de eigenaresse de gast zo spoedig mogelijk een alternatief aanbod doen toekomen. Is dit niet mogelijk of accepteert de gast het aangeboden alternatief niet, dan zal terugstorting van het volledige bedrag plaatsvinden. Enige andere schade ten gevolge van de opzegging zal niet door de eigenaar worden vergoed.

5. Klachten

5.1Wij proberen uw verblijf zo aangenaam mogelijk te laten verlopen.
Ondanks onze goede zorgen, is het toch mogelijk dat u een klacht of opmerking heeft. Om klachten naar behoren te kunnen oplossen vragen wij u om dit zo spoedig mogelijk ter plekke aan ons kenbaar te maken. Is dit niet mogelijk dan kunt u dit ook telefonisch via +31612923024 of via info@bbneeltjesoet.nl kenbaar maken. We staan graag voor u klaar!

6. Aansprakelijkheid

6.1 Bed&Breakfast Neeltje Soet kan niet aansprakelijk worden gehouden voor door de huurder of derden ten gevolge van het verblijf in de B&B geleden schade, de gast vrijwaart Bed&Breakfast Neeltje Soet tegen aanspraken dienaangaande. Bed &Breakfast Neeltje Soet is niet aansprakelijk voor storingen in en om de accommodatie zoals storingen en uitval van stroom, weersomstandigheden, Wifi , watervoorzieningen en technische installaties als ook niet of ontijdig aangekondigde bouw en/of wegwerkzaamheden in de nabijheid van Bed&Breakfast Neeltje Soet.

6.2 Door Bed&Breakfast Neeltje Soet wordt geen aansprakelijkheid aanvaardt voor verlies, diefstal, schade of ongevallen, veroorzaakt aan personen, huisdieren en/of goederen tijdens of ten gevolge van het verblijf in de B&B Neeltje Soet. In uw studio is een kluisje aanwezig.

6.3 De hoofdgast genoemd in de reserveringsbevestiging is verantwoordelijk voor een ordelijke gang van zaken in en om de B&B Neeltje Soet. Er dient zorgvuldig met de spullen te worden omgegaan in de B&B en privétuin.De B&B en privétuin dienen netjes te worden achtergelaten. Breuk of beschadiging dient dan ook door de gast direct aan de eigenaresse te worden gemeld. Eventuele reparatie- en/of vervangingskosten dienen door de gast onmiddellijk aan de eigenaresse op diens eerste verzoek te worden vergoed. Mocht achteraf na het uitchecken toch blijken dat er spullen kapot zijn achtergelaten en dit is niet aan de eigenaar gemeld, dan volgt alsnog de rekening voor de gemaakte reparatie- en/of vervangingskosten.

De gast dient zich naar behoren te gedragen en de B&B accommodatie te gebruiken overeenkomstig de door de B&B of de eigenaar/beheerder gegeven redelijke gebruiksinstructies. De B&B behoudt zich het recht voor om de overeenkomst met onmiddellijke ingang te beëindigen bij wangedrag van de hoofdhuurder of medegast zonder dat deze hoofdhuurer of medegast aanspraak kan maken op terugbetaling van de betaalde bedragen noch op enige schadevergoeding.

6.4. Het is niet toegestaan sleutels die toegang geven tot uw studio of het terrein rondom de B&B te dupliceren of uit te lenen aan derden en zijn alleen bedoeld voor persoonlijk gebruik ten tijde van uw verblijf. Bij verlies van uw sleutel worden er € 25 euro aan duplicatiekosten in rekening gebracht.

7. Veiligheid

7.1 In verband met uw eigen veiligheid en dat van de Bed&Breakfast is het verboden om binnen in de B&B te roken of open vuur te gebruiken.
Er bevinden zich in de B&B een rookmelder en een CO2 melder.


7.2 Er is in de B&B een EHBO koffertje aanwezig in het keukenkastje

7.3 Andere voorzieningen rondom de B&B en de boerderij dienen met zorg en overeenkomstig de bestemming te worden gebruikt door de gasten. De veiligheid van kinderen dienen door de gasten of begeleiders gewaarborgd te zijn. Denk hierbij aan de aanwezige dieren, weg, hekken, auto’s, trekkers, schommel, speeltoestel, zandbak, moestuin, pluktuin

7.4 Ivm de gezondheid van onze dieren is het is niet toegestaan de dieren op en rondom de boerderij zonder overleg te voeren. Kinderen v.a. 6 jaar mogen 's morgens mee de kippen en konijnen voeren met de gastvrouw. De tijdstippen vindt u op het informatiebord.

8. Slotbepaling

8.1 Voor zover in regels van internationaal privaatrecht niet anders bepaald, is op de onderhavige voorwaarden uitsluitend Nederlands recht van toepassing. Niet Nederlandstalige gasten worden geacht akkoord te zijn met de algemene voorwaarden.

8.2 Alle geschillen voortvloeiende uit de gebruikersovereenkomst of deze voorwaarden zullen in eerste aanleg worden beslecht door de bevoegde rechter in Nederland, voor zover de regels van internationaal privaatrecht niet anders bepalen.

8.3 Geen van de partijen kan haar rechten en verplichtingen aan derden overdragen voor zover in de onderhavige voorwaarden niets anders is bepaald.

8.4 Indien en voor zover enige bepaling in de gebruikersovereenkomst en de onderhavige voorwaarden nietig mocht blijken, blijven de overige voorwaarden in stand en wordt het nietige artikel aldus geacht te zijn geconverteerd dat het in overeenstemming met de kennelijke bedoelingen van partijen wordt gebracht. 

Mochten er verder nog vragen of opmerkingen zijn dan horen wij dat graag! 
Ik wens u een fijn verblijf toe,


Uw gastvrouw,

Nathalie Schuurman